|
Na Nowy Rok |
| Autor |
Wiadomość |
Gogan
Uwolnij swój umysł

|
Wysłany: 30 Grudzień 2009, 22:35
|
|
|
Ja nie imprezuję jakoś wielce :) Spotkam się z przyjaciółkami i będziemy się bawić w skromnym gronie.
Zawsze się nabijam z tych postanowień i życzeń noworocznych, i co roku jakoś w duchu czuję jakieś zakończenie i sentyment... to chyba dobrze :)
To był udany rok :D
A Wam życzę jeszcze lepszego!
|
_________________ Ucisz się, moje serce rozedrgane.
To, co nocką ciemne jest, jasne stanie się nad ranem.
Cichajcie, żywioły wszechmogące i szaleńców myśli złe.
Jutro i wam wstanie słońce. |
|
|
|
 |
Olcia
Admin

|
Wysłany: 30 Grudzień 2009, 23:19
|
|
|
Ja natomiast moje dwa postanowienia na Nowy Rok biorę sobie mocno do serca.
1. Projekt "Plaża 2010" (co by bez wstydu i obaw latem wskoczyć w bikini).
Zimowy tłuszczyku wyzywam Cię na pojedynek!
oraz
2. Projekt "Find a professional piano teacher".
Jak się dostało nuty na Święta, to teraz trzeba stawić im czoła.
Więcej wymagań wobec siebie nie mam. |
|
|
|
 |
ola.niebo

Wiek: 21 Dołączyła: 02 Lis 2007 Posty: 554 Skąd: niebo nad Warszawą
|
Wysłany: 31 Grudzień 2009, 11:19
|
|
|
Sylwester interesuje mnie średnio, jeśli mowa o takim ogólnie przyjętym rozumieniu tego dnia, czy raczej nocy. Ale, mimo wszystko, to dobry pretekst, żeby coś zmienić. W sumie to się nad tym niewiele zastanawiałam.
Olciu, podjęłaś już jakieś działania? Czy zaczniesz działać jednak od 1 stycznia, symbolicznie?
Do tej pory raczej średnio mi realizowanie postanowień wychodziło. Gdzieś słyszałam, że warto sobie nazwać nadchodzący rok - na przykład Rokiem Diety. Podobno potem łatwiej się ze sobą rozliczyć i lepiej się pamięta o tym, co się sobie obiecało. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że to kiepsko działa (a może to kwestia charakteru).
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Koncertów wielu, Wam i sobie życzę. |
_________________ "Są pewne pervers – natury, które literaturę biorą jako muzykę, malarstwo tłumaczą na język literacki, a od muzyki doznają halucynacji wzrokowych". |
|
|
|
 |
GoMi
lub Migootka

|
Wysłany: 31 Grudzień 2009, 12:14
|
|
|
Kochani! Wszystkiego dobrego na ten nadchodzący rok. Determinacji w realizacji noworocznych postanowień, wiele wspaniałej muzyki i Aniowej płyty |
|
|
|
 |
Jacek
Wiek: 31 Dołączył: 17 Lis 2008 Posty: 193 Skąd: Bydgoszcz
|
|
|
|
 |
Olcia
Admin

|
Wysłany: 31 Grudzień 2009, 16:54
|
|
|
Kochani,
Ja również życzę Wam wszystkiego dobrego na Nowy Rok 2010
W Nowy Rok wybieram się na Wielką Galę Noworoczną do Filharmonii Bałtyckiej i mam nadzieję, że jak z takim muzycznym rozmachem rozpocznę nadchodzący rok, to muzycznych wrażeń, koncertów i płyt nie zabraknie. Traktuje to jak dobrą wróżbę.
P.S. Olu, projekt "Plaża 2010" będzie realizowany od 10 stycznia, jak wpłynie pensja, co by na karnecik na fitness było.
A drugi projekt... W lutym zacznę się rozglądać i poszukiwać. |
|
|
|
 |
|
|